Del
Mini Cykel Pumpe Aluminium Legering Ultra-Light-MTB Cykel Dæk Inflator Schrader Presta Ventil Cykling Luft Hånd Pumpe
Pris
kr50.27 -43 %
kr89.74
Status På lager

(1) PRAKTISK CYKEL PUMPE: Vores kompakte cykel pumpe, der er din vej makker!Du kan ændre et fladt dæk på ingen tid med denne praktiske mini håndpumpe.Pumpen passer til alle cykler, dæk, så du behøver ikke at ændre nogen ventiler.Bare pumpe og være klar til at gå!

(2)høj KVALITET: Vi lavet denne cykel pumpe til sidst, ved hjælp af høj kvalitet aluminium.Materialet er super holdbart og modstandsdygtigt, men let, så du let kan fastgøre det til at pumpe din cykel.Luftslangen er lavet af anti-freeze gummi, der er modstandsdygtig over for koldt og varmt vejr, så det er altid blød, mens du bruger pumpen.

(3)HOLDBAR KONSTRUKTION: Lavet med super holdbar og top kvalitet aluminium, vores kompakte cykel pumpe kan modstå mod deformiteter eller barske vejrforhold.Nylon håndtag sikrer et fast greb, der forhindrer pumpen i at glide, mens du bruger det.

(4)BÆRBART DESIGN: Vi har designet denne cykel pumpe til at være næsten usynlige, at du næsten glemmer at du bærer det.Det har en ultra-letvægts design og størrelsen af din håndflade.Det kan nemt fastgøres til cyklen, uden ubehag, mens ridning.

Materiale: aluminium legering

Farve: Sort

Vægt: 145.0 g

Størrelse: 19.5*3cm

Ansøgning: smuk munden / fransk munden

Funktioner: Leveres med fastgørelses clips, som kan sættes fast på flasken bur for nem opbevaring

Mini størrelse ikke øge belastningen, og det er nemmere

Specifikationer: pumpe, fast ramme, fast skrue *2, sende ballon dyse, sende bolden luft nål

black pumpe sæt*1

1.På grund af den manuelle måling og forskellige målemetoder, den faktiske størrelse kan være lidt anderledes.

2.Vær opmærksom på, at på grund af lyseffekter og skærmens lysstyrke/kontrast osv., farve tone af hjemmesiden foto ' s og den faktiske vare kan være en smule anderledes.

Tags: bike mount phone, brand bull, cap f1, bullet tidende, kraniet væggen, bullish, knogle smykker, bullet tidende stempel, tøjlen, spænde, bull tatoveringer.

Oprindelse KN(Oprindelse)
Certificering Ingen
Materiale Legering

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer