Del
Skrivebord design, bruser, fjernsyn, hjem italienske computer, skrivebord, undersøgelse møbler
Pris
kr11 440.53
Status På lager

Produkt Detaljer

Materialer Marmor og metal

Forsendelse noter

Direkte fra vores fabrik! -Doorshiping service til Sydøst Asien, Syd Afrika , UAE, Europea ,Usa ,New Zealand , Australien, SYDAFRIKA og Mexico. (herunder tilpassede ,udligning , skatter og told) -Canada , vi deliever til den nærmeste havneby, der er i henhold til din adresse.( herunder tilpassede ,clearance), Rusland , vi deliever til din by i henhold til din adresse. (herunder tilpassede ,udligning , skatter og told)

-de øvrige lande, som vi ikke nævne, at vi deliever varer til havn;

du skal afhente gods fra havn.

(med undtagelse af lokale afgift, toldklarering , skat og told )

-At sørge for de bedste værdi det er, det er Møbler direkte fra vor egen fabrik i Kina. -Alle møbler er håndlavede af vores værker, der har en halv snes år af oplevelser.Hvornår vil jeg modtage Møbler?Leveringstid -møblerne vil blive sendt til Frankrig eller Spanien i 7~12 uger omkring din ordre. -Shipping-processen er specielt designet til Store Møbler til at sikre en omkostningseffektiv og stor omhu.Levering af en lastbil - Når de ankom til Europa, vores partner vil levere møbler til dit hjem in5~15 dage; -i Mellemtiden vil du modtage en e-mail om tracking-nummer;

Tags: nordisk afføring, skammel i træ, puf, stol puff, skammel skammel, puff til at sidde, sækkestol stol, osmanniske runde, moderne afføring, træ taburet.

Almindelig Brug Møbler Til Hjemmet
Type Stue Møbler
Specifikke Anvendelse Hjem Afføring & Skammel
Metal Material rustfrit stål
Stil Minimalistisk, Moderne
Oprindelse KN(Oprindelse)

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer