Del
Støvsuger Tilbehør, Gulvtæppe, Dyse Electrolux SuperCyclone Scparketto Kompatibel for Hoved HT-A-EMC0039-552
Pris
kr124.77
Status På lager

Samme Dag, Hurtig Forsendelse Fordel

Turbo Brush Absorbere Hoved -Med sin turbo brush, det rejser støv, slå af dine tæpper. -Det giver en perfekt rengøring på både hårde gulve og tæpper. -Det er ikke let beskadiget, det er længe varig. -Det kan nemt monteres og anvendes. -Det bevæger sig hurtigt, nemt samler alle de stoffer.Bemærk: Nogle modeller, der er kompatible med mærke og model, der er specificeret i afsnit takket være adapteren.

"De dimensioner af det produkt, der er som denne." 0.61 G LÆNGDE = 27 WIDTH = 11 HEIGHT = 7

Pakke Inkluderet:

-Turbo Brush Absorbere Hoved

Vær opmærksom på at Ting;

* Hvis du ind i det mønster, der er på etiketten i henhold til din støvsuger og placerer din ordre, vil du ikke have nogen problemer.

* Hvis du er usikker på, om det produkt, du ønsker at købe, er egnet til din støvsuger eller ikke, vil du blive informeret om, hvorvidt oplysninger, hvis du sender os det mønster, der er oplysninger på etiketten i henhold til din støvsuger.

* Vores produkter er pakket på en måde, der ikke vil blive beskadiget, og cents med faktura.

* De nævnte mærker og modeller navne er skrevet for at angive de mærker og modeller, med hvilke produkter, der er kompatible.Der er ingen business partnerskab med de nævnte mærker.

Tags: børste til samsung støvsuger, renere hoved, navibot samsung, dibea hoved, electrolux reservedele, 32mm børste, electrolux støvsuger, electrolux, filter lg støvsuger, lg vakuum.

Oprindelse TR(Oprindelse)
Vakuum Del Type Børster
Mærke Parmis

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer