Del
Silikone Tommelfinger Kniv Havearbejde Tommelfinger Cutter Multi Form med Silikone Pegefinger Dække og Finger-Beskyttere Finger Barnesenge
Pris
kr36.80 -21 %
kr46.59
Status På lager

Anlægget Kniv Havearbejde Finger Picking Knife for Trim Have Grøntsager Frugter Værktøj

OOTDTY

Funktioner: 6 stykker af silikone tommelfinger knive, 6 stykker af silikone pegefinger ærmer, 6 stykker finger vagter, tilstrækkelig mængde til at opfylde dine daglige beskæring behov, du kan dele med din familie eller haven arbejdstagere.

En kniv er designet på toppen af havearbejde tommelfinger cutter til at lette dit valg af grøntsager og frugter, som kan forbedre effektiviteten af plukke i den travle høst; klingen er fremstillet af rustfrit stål, som er stærk og holdbar, og kan bruges i lang tid.

Hver tommelfinger cutter divider har en anden bladet form, så du kan vælge den rigtige til at vælge forskellige grøntsager og frugter, så som en praktisk havearbejde assistent kan betragtes som en gave til familie eller venner, der gerne have en gave.

Disse finger høreværn er designet til at beskytte dine fingre fra skade under picking arbejde; pegefingeren sleeve er lavet af silikone, finger indehaveren er elastisk og ikke nem at bryde, som kan beskytte dine fingre og negle og holde negle rene.

Silikone tommelfinger knive kan bruges til at plukke agurker, tomater, bønner, vandmeloner, selleri, jordbær og vindruer og beskæring af grene.Det kan beskytte dine fingre fra skader forårsaget af pigge og giver dig mulighed for at vælge dem let.

Specifikationer: Materiale: Silica Gel

Størrelse: Som billedet viser

Pakken Indeholder : 1 Sæt Tommelfinger Cutter

bemærk: Bemærk, at 1-2cm fejl på grund af manuel måling.

På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.

Tags: ad10 kniv, kniv twosun, s30v, 12c27 kniv, tyske kniv, camp kniv, bean kniv, s35vn stål, damaskus titanium, kniv kniv.

Oprindelse KN(Oprindelse)
Materiale Plast

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer