Del
Støvsuger Tilbehør, Gulvtæppe, Dyse Samsung 5330 Kompatibel Plast Absorberende Hood HT-A-EMC0041-1493
Pris
kr52.05
Status På lager

Samme Dag, Hurtig Forsendelse Fordel

Plast Baseret Albatross Absorberende Hoved -produkter af Høj kvalitet egnet til specificeret støvsuger model. -Giver en høj flot performance med bred suge-kanaler. -Takket være sin pedal, der kan bruges med en pensel på hårde gulve og uden en pensel på tæpper. -Den glider let på enhver overflade tak til de hjul, der under det.

"De dimensioner af det produkt, der er som denne." 0.30 G LÆNGDE = 26 WIDTH = 8 HEIGHT = 6

Pakke Inkluderet:

-Plast Baseret Albatross Absorberende Hoved

Vær opmærksom på at Ting;

* Hvis du ind i det mønster, der er på etiketten i henhold til din støvsuger og placerer din ordre, vil du ikke have nogen problemer.

* Hvis du er usikker på, om det produkt, du ønsker at købe, er egnet til din støvsuger eller ikke, vil du blive informeret om de oplysninger om overholdelse af hvis du sender os det mønster, der er oplysninger på etiketten i henhold til din støvsuger.

* Vores produkter er pakket på en måde, der ikke vil blive beskadiget, og cents med faktura.

* De nævnte mærker og modeller navne er skrevet for at angive de mærker og modeller, med hvilke produkter, der er kompatible.Der er ingen business partnerskab med de nævnte mærker.

Tags: dyson slange, slange vakuum, 32 mm slange, midea støvsuger filtre, støvfilter slange, samsung støvsuger klip, renere slange, oloey støvsuger filter, ginzzu støvsuger filter, filter samsung støvsuger svamp.

Oprindelse TR(Oprindelse)
Vakuum Del Type Slanger
Mærke Parmis

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer