Del
Diamant Maleri Organ Håndtasker 5D DIY Rhinestone Cross Stitch Kunst Håndværk DIY Genanvendelige indkøbsposer Øko-Venlige Gave til Mor
Pris
kr61.33 -39 %
kr100.55
Status På lager

Diamant Maleri Organ Håndtasker 5D DIY Rhinestone Cross Stitch Kunst Håndværk DIY Genanvendelige indkøbsposer Øko-Venlige Gave til Mor

Specifikationer:

Emne: Fashionable ny type DIY bor øko-venlige taske

Materiale: ikke-vævet stof + lærred (knyttet til at bore overflade)

Farve: som vist

Størrelse: 28x35x23cm

Vægt: ca 165g

Style: enkel litterære stil, mode stil

Multi-purpose: let, bærbar og holdbar, og kan bruges til bog, tasker, shopping, opbevaring, skovture, rejser, gaver og andre lejligheder

Pakke Inkluderet:

1 x diamant maleri shopping taske

Bemærk:

1. Dette er et øko-venligt taske med diy diamanter.Det er ikke færdigt.Du er nødt til at fuldføre det selv.Du behøver kun at DIY diamanter.

2. Sørg venligst for, at din adresse er korrekt eller komplet, før du afgiver bestilling.

3. På grund af lys-og tv-indstillingen forskel, at elementet er farven kan være lidt forskellige fra de billeder.

4. Tillad lille dimension forskel på grund af forskellige manuel måling.

Forsendelse

1: Worldwide Shipping(Bortset fra nogle lande og APO/EPO)

2:Behandling Tid: de fleste af dem kan blive behandlet i 1-3 dage, nogle af dem har brug for 4-7 dage.(undtagen søndag og festival).

3: Afsendt fra Jlbiler.dk Standard shipping.AU og CA er miexd af Jlbiler.dk Standard shipping og ePacket.

4: Ciaoniao forsendelse eller Kina Post Lille Pakke Plus behov 14-60 dage til levering.Nogle land overhovedet har brug for 90 dage.Vær venlig at forstå, at det er langsomt på grund af den økonomiske forsendelse.Det er meget vigtigt.

5: du Bedes kontakte os, når du ikke ved, hvor er din pakke, når varerne er over 5USD.Vent, og prøv at kontakte det lokale posthus, hvis data viser, at din pakke blev modtaget af dine lande, logistik virksomhed.

6: er Du velkommen til at kontakte os, hvis du tror, fragt er meget høj, vi vil ind og skære det ned for dig.

7: tracking, der kan spores i den globale.cainiao og

1: 100% refusion vil blive modtaget af køber, hvis køber ikke modtager varen, når garantere tiden løber ud.

2: på Grund af tidsforskellen, vi vil besvare din besked i GMT+8 9:00-18:00. Med undtagelse af Weekender og Kinesiske Ferie.Vær venlig at forstå.

3: Hvis du har fulgt vores butik, kan du Efterlade en note, når du placerer en ordre.Vi vil sende den gratis gave til dig.

4: Sørg for, at din adresse og postnummer er det rigtige, Når varerne var sendt ud, kan det ikke ændres.Det kan kun ændres, når vi ikke sende varerne, men på grund af tidsforskellen, og fordi vores behandlingstid er meget hurtigt, vil din besked muligvis ikke læse i gang.Hvis du har fundet din adresse, postnummer og telefon er forkert, skal du annullere den ved dig selv og lave en ny ordre igen.Annullering beløb vil blive ført tilbage til din konto i 3-20 dage.

5: Det bør være købers ansvar, hvis den adresse, du har opgivet er forkert, eller noget andet der er galt, der er forårsaget af køber.

6:de Fleste af os produkt, har tilmeldt sig gratis retur vilkår, kan du returnere det til en eller anden grund du gerne, hvis du ikke er tilfreds med varerne.Udgangspunktet er, at varer ikke forårsage sekundære salg, og den mængde er den samme.

Husk at lægge en 5-stjerner positiv feedback, hvis du er tilfreds med vores produkt.din positive billede vil blive meget værdsat af os.

Hvis de varer, du modtager, har nogle problemer, bedes du kontakte os først, og ikke være gal og åben konflikt, vi vil finde en god måde at løse dit problem.

Tags: xr olie segl.

Lærred Emballeringsmetode Folded
Diamond-Form Runde
Indsætte Område Delvis
Oprindelse KN(Oprindelse)
Form Single
Mønster Type Naturskønne
Bruger Andre
Stil Pastoral
Ramme No
Sæt Type No
Materiale Akryl
Antal Farver 1-30
Ydre Emballage PAPIRPOSE
Type Engroshandel No

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer