Del
Mænds efterår og forår sko åndbar lille gå-sko mænds tendens flade sko mænds casual mænds bord sko
Pris
kr139.51 -49 %
kr273.56
Status På lager

Om forsendelse:

1. Global transport (bortset fra særlige lande)

2. Efter bestilling, bedes du betaler i tide.Sørg for, at din leveringsadresse er korrekt og dit mobiltelefon nummer er korrekt.Ordre kun vil blive leveret til den leveringsadresse, du har afgivet ordren, og din mobiltelefon skal holdes åben, så du hurtig vil levere det til dig så hurtigt som muligt.

3. Det viste billede er ikke en konkret genstand, og er kun til reference.

4. Den service, transport tid er leveret af transportøren, undtagen weekender og helligdage.Transit tid kan variere, især i feriesæsonen.

5. Hvis du ikke har modtaget dine varer inden 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vores platform vil beskæftige sig med det så hurtigt som muligt for at hjælpe dig med at spore det.Vores mål er din tilfredshed!

Retur&service

1. Fra datoen for modtagelsen af de udtryk, du har en platform for at sikre din tilfredshed med varen og retur service.Hvis du ejer den konto i mere end 7 dage, vil det blive anset for at have været brugt, og vi vil ikke vende tilbage eller refusion til dig.Der er ingen undtagelser!Forsendelse omkostninger ved returnering af varer afholdes af os.

2. For produkter og service, og hurtig levering, kan du give feedback til vores kundeservice i tide, og vores kundeservice vil hjælpe dig med at løse problemet så hurtigt som muligt.

3. Vi vil refundere din fulde budbeløb efter at have modtaget den oprindelige elementer og emballering, herunder alle komponenter og tilbehør, og både køber og sælger vil annullere transaktionen fra Jlbiler.dk.Eller, du kan vælge at erstatte.Vi stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtig.Hvis du lader os positiv feedback, vi ville sætte pris på det.Vi kan præsentere kuponer, at vores medlemmer og gamle medlemmer kan få kuponer fra vores kunde service fra tid til anden.Vi bede dig kontakte os med det samme, før du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi kan forbedre din tilfredshed.Hvis vi ikke ved, det er umuligt at løse problemet!Tak for at gøre forretninger med os!

Tags: yzf 250 2009 gaffel dækker.

Funktion Åndbar
Indersål Materiale PU
Niveau I Praksis Begyndere
Ydersål Materiale Gummi
Sko Bredde, ExtraNarrow(AAA+)
Mærke luospring
Køn Unisex
Gældende Sted Offentlig Græsplæne
Øvre Materiale Lærred
Lining Materiale PVC
Teknologi Zoom Air
Udgivelsesdato Summer2016
Passer til Passer rigtigt til størrelse, tag din normale størrelse
Lukning Type Elastik
Oprindelse KN(Oprindelse)

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer