Del
Gratis Forsendelse 1-967616-1 10SETS PRØVE 6PIN AMP Stik Bil Elektrisk Ledning Terminal.
Pris
kr203.39
Status På lager

Salgsargument

Kære kunde, tak for nedladende vores fabrik.Vores fabrik har mere end 10.000 typer af stik.Den fordelagtige pris er begyndelsen af vores samarbejde.Jeg håber, at vores samarbejde vil blive glad for!Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte mig, tak.

Vi er en fabrik med speciale i produktion af bil-og motorcykel-stik, uanset om det er kvalitet eller pris, er troværdig!

På grund af det store antal af vores produkter, denne butik er nyetablerede, og flere oplysninger er ufuldstændige.Hvis du ikke kan finde, hvad du leder efter,eller har du særlige ønsker,bedes du kontakte os via e-mail!

QQMail:[email protected]

WhatsApp:+8615280678639

WeChat: jmAwz1011

Gør dette punkt indeholder dets terminaler?

NEJ , det gør det IKKE co ntain de tilsvarende terminaler ,MEN indeholder også andre dele.

Hvad er levering metoder?

Du kan vælge en levering metode i henhold til dine behov.Hvis du ikke kan finde det, du ønsker, kan du efterlade en besked til sælgeren.Tak

Strømpe tid

3-5 dage

Fabrikken indledning:

Jiangxi Jiahang Elektrisk Udstyr Co., Ltd., grundlagt i 2019, er beliggende i Jiujiang Byen, Jiangxi-Provinsen.Det er en omfattende virksomhed at integrere videnskab, industri og handel

Virksomheden har specialiseret sig i produktionen af biler, motorcykler, elektriske kredsløb stik, sikringsboks, sikring, seletøj, fatning, osv.med snesevis af bil samarbejde i hele landet.

Virksomheden lægger stor vægt på produktets udvikling og investeringer i teknologi, for at opfylde den automotive industri, løbende forbedringer og selv-forbedring, for at give brugerne med pålidelig kvalitet.

Tags: xr beskyttende film fuld.

Interchange Varenummer 1-967616-1
Materiale Type PA66, PA6, ABS
Land/Område for Fremstilling Kina
Element Vægt 1KG
Andre Varenummer 1-967616-1
Producent Varenummer 1-967616-1
Oprindelse KN(Oprindelse)

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer