Del
Fotograf Baggrund Skov Påske Baggrund Vinyl Baggrund Klud Familie Portræt Part Foto Rekvisitter
Pris
kr44.43
Status På lager

Vinyl baggrunde med levende trykte billeder.det er velegnet til engangs-brug(fødselsdag), familie-fotografer .det vil være let og transportabel, som gør det let at være hængt op på baggrund stå.

Velegnet til: Foto baggrund, scene baggrund, fødselsdagsfest, messe.

Materiale Vægt:110G/GSM

Omkostningseffektiv

letvægts, Let at Folde & Carry

Ikke vandtæt

Lys absorberende

Computer-udskrives for realisme, Intens og Levende Farver

Tilpasses efter din anmodning.

Egenskaber

Vinyl:

nem at bære,farve er bedre,Ikke vandtæt,det har mindre krølle,at du kan stryge det for at fjerne rynker,Krøller kan blive bedre.

Anvendelse:

Denne digitalt-oprettet baggrund er et fremragende portræt baggrunden for folk i alle aldre.Det er også velegnet til fremvisning af store skærme og boligindretning, samt at fotografere stadig liv arrangementer og produkter.

På denne baggrund er ideel til en bred vifte af arrangementer, såsom baby showers, bryllupper, skole proms, fester, brude brusere, og ferie festlighederne.Det fungerer også som en fantastisk baggrund for live-optrædener, såsom spil, talent-shows, koncerter, kirke, konkurrencer og festivaler.Det er perfekt til tv-og videoproduktioner.

Fordel:

Alle vores baggrunde, er fremstillet af tynde, lette vinyl.Dette materiale giver mulighed for nem at folde og transportere.Baggrunde rulle ud hjemme og kan hænges op, enten lodret eller vandret.Tilpassede baggrunde kan også blive oprettet efter anmodning; for yderligere information, venligst via e-mail.

Vi Støtter Tilpasses:

1.Du kan fortælle den størrelse, du har brug for af e-mail, så vi kan udskrive den rigtige størrelse til dig.

2.Hvis du ønsker, at din favorit billeder og størrelser, skal du blot give os dine billeder og størrelser, så vi kan gøre for dig.

Vægt:

Alle baggrunde vil blive afsendt foldet (på grund af post office politikker vedrørende forsendelse størrelse).Hvis din baggrund ankommer med en lille krølle, blot strygejern bagsiden (ikke billedet side) til nemt at fjerne rynker.

Når du laver et photo shoot, er det vigtigt at huske på, at forskellige belysning vil give forskellige resultater, så en god måde at forbedre dine billeder er at eksperimentere med at justere belysning.

Om kromatisk aberration: Da vise status for hver skærm er anderledes, den farve, du ser, kan være lidt forskellige fra de faktiske baggrundsfarve, som ikke påvirker skydning effekt.Der henvises til det faktiske produkt.

Rynke fjernelse anbefalinger:

1.Du kan hænge det for et par dage;

2. Eller du kan rulle det stramt med et cylindrisk objekt, og lad det i et stykke tid;

3. Eller hvis du kan prøve at stryge det fra bagsiden ved at sætte en tør klud mellem strygejern og baggrund i tilfælde af at baggrunden bliver våd, da det er en computer, der er trykt, så vil det nemt blive beskadiget, hvis den er våd.

Tags: xs kvalitet håndled sag.

Stil Børn
Type Spray Malet
Mærke Nitree
Materiale Vinyl
Oprindelse KN(Oprindelse)
Pakke Ja

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer