Del
X7AE Rear View Mirror, Regn Vagt Blade,kulfiber Regn Øjet Pande Beskyttelse, Cover,Bil Side sidespejl Regn Protector Dække
Pris
kr8.58 -24 %
kr11.44
Status På lager

X7AE Rear View Mirror, Regn Vagt Blade,kulfiber Regn Øjet Pande Beskyttelse, Cover,Bil Side sidespejl Regn Protector Dække

OOTDTY

100% helt nye og høj kvalitet

Funktioner:

Regnen guard kan ikke kun effektivt blokere for regnen under regnfulde dage, forhindre, at regnvand fra, der er knyttet til rearview spejl, sikre sikker kørsel, og regn guard også effektivt at reducere støv på solrige dage.Gør kørslen mere sikker.regn vagt regn skjold.

Regn skjold vedtager en ny PVC-materiale, som er moderat i hårdhed og hårdhed, og er stærk i deformation modstand, og er velegnet til alle typer af spejlene.Derfor behøver du ikke at bekymre dig om det faktum, at regn shield er ikke egnede til din bil.regn skjold regn vagt.

Spejlet skjoldet er lavet af PVC materiale, og det indeholder også en carbon-fiber struktur design, som gør det spejl skjold af plast, en stærk og fit, og føles mere behageligt at røre ved.regn vagt regn skjold.

Regnen guard er forbundet til rearview spejl af høj-styrke dobbeltklæbende tape.Dette dobbeltklæbende tape er meget stærk og nem at installere.Det kan fast holde den regn vagt for at undgå at falde ud under kørslen.spejl skjold regn vagt regn skjold.

Specifikation:

Materiale: PVC

Farve: Sort,Sort transparent,Gennemsigtige

Størrelse:18.5x6cm

Bemærk:1.Tillad 0-1cm-fejl på grund af manuel måling.pls sørg for, at du ikke har noget imod, før du afgiver et bud.

2.På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Tak!

Pakken indeholder(uden detail-pakke):

2 x Rear View Mirror, Regn Vagt Blade

Tags: spejl til væg-gulvtæppe, auto spejl, anti glare spejl, rammeløs spejl, spejl mosaik, indretning spejl, bilen makeup spejl, rearview spejl, ekstra spejl, bilen indvendigt spejl.

Oprindelse KN(Oprindelse)
Materiale Kunstig læder

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer