Del
Udendørs Bærbare Sammenklappelig Vin Bord med Rund Desktop Mini Træ-Nem At Bære Rack Piknik Party Rejse-Værktøjer
Pris
kr24.09 -15 %
kr28.35
Status På lager

Funktioner:

1. Bærbare tabel: Denne vin picnic bord er kompakt, let og nem at bære.Det passer i næsten enhver taske og kan sættes sammen på få sekunder.

2. Folding design: Træ bord, foldes fladt og låser i begge positioner, og Det har en træ-håndtag for en slip gratis, behageligt greb.Glasfiber stang skubber i jorden med en lille indsats.Det virker i græs, snavs og sand.

3. Holdbar: Vores bærbare vin bordet er lavet af bambus.premium bambus er et naturligt bæredygtig ressource, der gør det sikkert for fødevarer.balance på de fleste overflader.Ideel til picnic, camping, swimmingpool, båd, strand.

4. Pleje: Tør med en fugtig klud.Tør og opbevar indendørs.Meget praktisk og enkel vedligeholdelse metode voksne og børn kan opretholde .

5. Brug anledning: Perfekt til udendørs vin festivaler, familie-picnic, camping, stranden eller bare en stille aften i din baghave !Kunne være opbevaring i din Kuffert, mens du går ud!

Beskrivelse:

Smart folding table er designet til at rumme alle de elementer i en klassisk picnic: to kopper, en flaske vin og en tallerken fyldt med din foretrukne redskaber.

Specifikationer:

Farve:træ farve, retro farve(valgfri)

Størrelse: 40*20cm

Type: Vin Tabel

Stil: moderne og enkel

Pakke Inkluderet:

1 pc * Vin Tabel

Bemærkninger:

1. Lad 0-1 tommer fejl på grund af manuel måling.Tak for din forståelse.

2. Skærme er ikke kalibreret samme punkt farve, der vises på billederne kan vise lidt forskellige fra det virkelige objekt.

Tags: foldbar playking, picnic bord træ, tabl, glock gunsmith tool, foldbar ramme, håndtag kan klappes sammen, foldbar folder, fold bordet, bøssemager værktøjer defensiv, Picnic.

Stil moderne og simpelt
Specifikke Anvendelse Udendørs Bord
Oprindelse KN(Oprindelse)
Materiale Træ
Farve Træ Farve, retro farve
Almindelig Brug Udendørs Møbler
Størrelse 40*20cm
Type Vin Tabel

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer