Del
9 Par/Sæt Krystal Simuleret Pearl Stud Øreringe Til Kvinder Vintage Boho Aros Koyle Klip Cuff Hjerte Øreringe Sæt
Pris
kr9.03 -13 %
kr10.49
Status På lager

Før du køber

1:billedet viser vi er 100% Ægte Objekt Fotografering.Bemærk, billedet viser ikke det faktiske størrelse, henvises til Beskrivelse af størrelsen detaljer.

2:på Grund af lyset, og skærmen indstilling forskel, at elementet er farven kan være lidt forskellige fra de billeder.

Tillad lille dimension forskel på grund af forskellige manuel måling.

3:Du må gerne medbringes 1-3mm forskelle på grund af manuel måling, tak.

Læs venligst de følgende vilkår :

1 hvis du vælger " Kina Post Almindelige Lille Pakke Plus ", skal du vide, at denne form for logistik er usporede .

2 hvis du vælger " Jlbiler.dk Standard Shipping ", skal du vide, at dette er en ny transportform, det hører Jlbiler.dk, det er også en sikker og hurtig mode.Det er spores hele vejen.Men sporet oplysninger, der ikke er opdateret i gang, skal du vente nogle dage.Du behøver ikke tage nogen risiko, fordi vi lover, at hvis du ikke havde fået din vare i 60 dage, vil vi fuld refundering af købsprisen til dig.

3 farve valg: der vil være en forskel mellem den ægte vare og det billede, som er resultatet af kameraet og computer skærm.

Hvis produktet har en bred vifte af farver, og kan ikke blive valgt , at forklare farven på produktet tilfældig levering.

4 Stil Beskrivelse: hvis produktet har en bred vifte af stilarter, og kan ikke blive valgt, stil beskrivelse af produkt tilfældig levering.

Hvis du har brug for til at træffe et valg, kan du efterlade en besked, vil vi forsøge vores bedste for at imødekomme dig, men som et resultat af den mutative lager , kan vi ikke garantere, bedes du forstår

5 service, garanti: hvis du har modtaget de varer, der har nogle problemer, bedes du straks kontakte os, vi vil gøre et modtræk lad dig tilfreds .Her er nogle af de fælles problemer.

(1) varer, der er beskadiget: vi vil lave en erstatning i overensstemmelse med den faktiske situation , eller sende en ny.

(2) den forkerte produkt, vil vi sende en ny, eller kræve erstatning i henhold til gæsten.

(3) produktet er tabt: hvis produktet ikke er modtaget indenfor den tid af logistik lover, det er anses for at være tabt, vil vi fuld tilbagebetaling eller sende en ny en i henhold til kundens anmodning.

6 Vi tager logistikken er Kina Post Lille Pakke , er denne tilstand af logistik vil have nogle mangler, som har mistet og forsinket levering, men dette er den mest økonomiske måde logistik, forstå venligst, at.Nedenfor er shipping tid af nogle fælles lande, kun til reference Om Forsendelse

1. Dropshipping , Engros , Tilpasning tilbydes, og vi har nok erfaring og erhverv om disse service.

2. Ingen gyldig tracking nummer når ordren er på mindre end $5 , langsom og usporede; for ordrer over $5 , skib med gyldigt tracking nummer, ePacket er gratis for OS .

3. Russiske købere skal bruge det fulde navn , ret udgør koden.Ellers levering vil mislykkes.

4. Hvis der er noget galt med at bestille, skal du være velkommen til at kontakte mig før du åbner tvist eller forlade negativ feedback, jeg er villig til at hjælpe dig, på forhånd tak.

Bemærk:

1.På grund af lys-og tv forskel,at elementet er farven kan være lidt forskellige fra de billeder.

2.Lad 0,5 cm forskelle på grund af manuel måling betalingsmetode Vi kun acceptere en Spærret konto,Kreditkort,Western Union.Du bedes betale inden 7 dage efter bestilling.Returnerer Udtrykket I tilfælde af, at du har modtaget en defekt vare, kunden har op til 7 dage fra datoen for modtagelse af anmodning om refusion eller ombytning til en ny.I tilfælde af, at du har modtaget en forkert vare, Varer skal returneres i original og ubrugt stand og skal også være i sin originale boks og emballage.Vi tillader ikke restitutioner eller udvekslinger på grund af ændring i sindet.Læs alle beskrivelse, der er givet som en guide, før du afgiver et bud.Mens hvert skridt er blevet taget for at sikre, at vi sender ud korrekte element, der vil blive lejlighed, når du modtager varer, som er forskellig fra beskrivelsen.I sådanne tilfælde beder vi om, at du straks kontakte os, så vi kan rette op på den situation.Din tilfredshed er vigtig for os, og vi værdsætter din virksomhed.Om Os Efter 4 års succes med at sælge på eBay, besluttede vi at begynde vores nirvana.Vi er i øjeblikket speciale i Kvinder?s og Barn?s Fashion.Vi værdsætter at den enkelte kunde samt engros-kunde.Vores lager er beliggende i Yiwu, den største lille råvarer på markedet i Kina.Vi tilbyder vores kunder fantastiske besparelser i forhold til priser, der tilbydes af traditionelle detailhandlere for lignende eller identiske produkter.Vi leverer indfødt-talende kundeservice på engelsk, fransk og Kinesisk.Tøv ikke med at kontakte os til enhver tid, før og efter dit køb, vi er forpligtet til din 100% kundetilfredshed.Vi er tilbage på vores engagement med fremragende service, 100% fuld tilfredshed eller pengene tilbage og en kundetilfredshed garanti.Bud Med Tillid!Service & Feedback Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Tags: xs antal tokidoki.

Farve Guld Farve, Sølv Farve
Form Hjerte Stjernede Månen Geometriske uregelmæssige Triangle Square
Materiale Crystal
Stil TRENDY
Enhed Type Sæt
Størrelse See picture in details
Oprindelse KN(Oprindelse)
Ørering Type Stud Øreringe
Lejlighed Party, Bryllup, FØDSELSDAG, Jubilæum, Gave, Daglig Brug
Sæson Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Køn KVINDER
Form\mønster Hjerte
Element Type Øreringe
Tilbage For At Finde Push-back
Bøde eller Mode Mode
Metaller Type Zink Legering

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer