Del
8 Farver Mærke crossbody tasker til kvinder 2021 Lille Taske til telefonen Multi Innerlayers skuldertaske kvinder Nylon bolsas femininas
Pris
kr100.93 -50 %
kr201.86
Status På lager

8 Farver Mærke crossbody tasker til kvinder 2021 Lille Taske til telefonen Multi Innerlayers skuldertaske kvinder Nylon bolsas femininas

Størrelsen er omkring 20*8*13cm

1.Varer vil blive afsendt inden for 1-10 hverdage asap efter din betaling.

2. Som leveringstid og leveringstid kan variere på de forskellige ordrer med anden leveringsadresse.Hvis du har brug for, at det haster, bedes du venligst kontakte os, før du placerer en ordre.

3.Vi kan levere til de fleste lande i verden, og vores varer vil blive afsendt fra Kina Post, luftpost, vil det tage omkring 10-20 arbejdsdage at nå frem til de fleste af landene.Men vi er ikke i stand til at levere til PO box-adresse, så giv os venligst nøjagtige adresse og kontakt telefonnummer, postnummer (For kurer-brug).Russiske venner har brug for til at yde det fulde navn på grund af den nye politik af russiske Toldvæsen, ellers kunne det ikke får ordren.

4.Hvis du ikke har modtaget dine varer inden for den normale tid, eller du synes der er noget galt med den transport, du dont bekymre dig, og du er velkommen til at kontakte os, vil vi tjekke det for dig, asap.

5.vi er ikke ansvarlige for eventuelle told eller importafgifter i modtagerlandet, da det afhænger af dit lands politik.

1.Defekte varer skal returneres indenfor 7 dage fra leveringsdato.

2.Kun defekte vare kan blive tilbudt ombytning eller erstatning.

3.Sørg for at holde den originale emballage for at vende tilbage.

4. Køber skal betale shipping gebyr, for tilbage i enhver situation, bortset fra vores fejl.

1. Da din feedback er meget vigtigt for at vores forretningsudvikling, vi oprigtigt opfordre dig til at bekræfte modtagelsen af ordren og lade positiv feedback ( 5 stjerner ) til os, hvis du er tilfreds med vores produkter og service.Det tager kun 1 minut.Tak!

2. Hvis du ikke er tilfreds med de elementer en måde, bedes du give os mulighed for at løse eventuelle problemer, før de forlader nogen negativ feedback .Vi forstår, at bekymringer og frustrationer du måtte have, og vil gøre vores bedste for at løse de problemer,.

Tags: molave små poser, mujer bolsos, taske luksus mærke, bolsos mujer, Taske, taske kvinder, brand logo, håndtaske kvinder, mickey små poser, acelure sort taske.

Indretning Nogen Lomme
Lejlighed Alsidig
Hårdhed Blød
Lining Materiale Polyester
Stil Casual
Vigtigste Materiale Nylon
Køn KVINDER
Lukning Type lynlås
Mønster Type Solid
Model-Nummer KP88122
Form KLAP
Udvendig Silt Lomme
Oprindelse KN(Oprindelse)
Dekoration Ingen
Mærke NoEnName_Null

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer