Del
1PC Tøj Vask vaskepose Lynlås Polyester Mesh Net Beskidt Tøj opbevaringspose til Vaskemaskine
Pris
kr1.40 -31 %
kr2.03
Status På lager

Beskrivelse&Preview, shipping&politik Beskrivelse: 100% helt nye og høj kvalitet

Materiale: Polyester

Farve: 23*30cm,30*40 cm,40*50 cm,50*60cm,60*60cm

Anvendelse: Tøjvask tasker

Farve:sort

Pakken indeholder:

1pc Tøjvask tasker

Bemærk:

1.På grund af hånd-måling, der har størrelse fejl ca 1-2cm

2.Bemærk venligst, at på grund af lyseffekter og lysstyrke / kontrast osv., farve tone i billedet, og det faktiske produkt være lidt anderledes

Uddrag:

Tak for dit køb Problemer?

Du kan følge nedenstående proces for at chontact os.Der er en tidszone forskel,men vi vil gøre vores bedste for at hurtigt svar på dine spørgsmål:

Forsendelse

● Vi vil arrangere forsendelse til dig inden for 24 Timer efter betaling ryddet, bortset fra helligdage.

● Vi altid at sende varen til den adresse, du giver os om PAYPAL for at sikre sikkerheden af det pågældende element.Hvis du har ændret din adresse, eller ønsker vi at sende til en anden adresse, skal du ændre til den nye adresse, når du betaler med PAYPAL, ellers vil vi ikke være ansvarlig, hvis pakken er gået tabt.

Betalinger

Vi accepterer Paypal, Hvis du har spørgsmål om betaling,bedes du kontakte os via eBay besked.Told

I nogle tilfælde pligt forfalder Ved levering, det er dit ansvar at opfylde denne udgift, og det kan give forsinkelser på levering tidsplan, og du kan have til afhentning toldstedet.Vilkår & Betingelser

Ved at byde på denne vare,de Køber accepterer, at alle de vilkår og betingelser, som er beskrevet i denne oversigt .sørg for at læse og acceptere Alle eBay vilkår og Betingelser, før budgivning.

Alle billeder er til illustration formål kun, og Farver kan variere en smule.

Vores butik adlyder alle eBay-Regler og-Politikker.Returpolitik

At Returnere en vare skal du kontakte os, og tage billeder af din konto for at klart vise eventuelle skader eller usædvanligt aspekter af det.

Godkendt vender tilbage, vil blive genstand for inspektion ved ankomsten.Varer skal returneres i original stand med alle originale emballage.

Al forsendelse og håndtering gebyrer kan ikke refunderes

Retur forsendelsesomkostninger betales af køber.Vi vil dække omkostningerne ved at sende udskiftning/reparerede elementer.

Inden for 7 dage efter modtagelse af din produkter, vi tilbyder en no-hassle 7 dages bytte/udskift kun, hvis dine produkter er fundet at være defekt fra producenten.

Tags: metal og lynlås, ZIP, banan blyant pose, lås lynlås, kingpen vape, nylon lynlås, fjer fjer, skyder lynlås, låsning lynlås, 30 tommer lynlås.

Stil Moderne
Materiale Polyester
Oprindelse KN(Oprindelse)

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer