Del
10 STK Hængende Beslag Væggen Kroge Plante Væggen Krog Jern Beslag, Kroge til at Hænge Wind Chimes og Lanterner (Sort)
Pris
kr32.35 -43 %
kr56.76
Status På lager

Vi tilbyder rabat for stor mængde.Velkommen til at kontakte os!

Dekorere Dit Hus: Plante-beslag, væg kroge kan bruges på træ-døre, træ-møbler og andre træ-steder, såsom træ hegn, skabe, garderobeskabe, osv, til at hænge lanterner, krukker, solen lys, juledekorationer, og så på at tilføje skønhed til dit hus og have.

S-Shape Design: S shape design af hængende kurv kroge er enkel, men klassisk, som supplerer de hængende tilbehør og kan blive godt integreret i det rum, der gør dit hus mere stilfuld og elegant.

Høj Kvalitet Materiale: Hængende beslag væggen kroge er lavet af høj kvalitet, strygejern, robust og holdbar.Overfladen ved hjælp af den elektrostatiske spray maling er glat, anti-oxidation, og rust-bevis, og malingen er ikke let at falde af.

Fantastisk Læsning-bæreevne: Stabil struktur og fin svejsning teknologi gør hver bøjle blomst kurv krog understøtter op til 5kg.Du kan hænge nogen objekter, der ikke overstiger belastningen på jern-kroge.

Pakken Indeholdt: pakken indeholder 10 stk metal plante hængende kroge og 20 stk monterings skruer.og i tilstrækkelig mængde, der kan opfylde din dagbog, anvendelse og udskiftning.

Farve:Sort

Materiale:jern

Størrelse: 60x35mm

Pakkens Indhold:

10 * Væg krog

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

Tags: yz450f indtag knastaksel.

Oprindelse KN(Oprindelse)
Materiale Plast
Vedhæftning Metode Viscose
Stil Moderne
Antallet af Kroge 6
Certificering Ingen

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer