Del
50STK Dybt Cut Klinger til Cricut Udforske Luft 2 Luft Kaffefaciliteter Udtryk Vinyl Stof 60 Grader skær Udskiftning
Pris
kr46.65
Status På lager

Vi tilbyder rabat for stor mængde.Velkommen til at kontakte os!

Disse knive til cricut er specielt designet for at gøre mest indviklede og skrøbelige nedskæringer på tynde materialer som magnet, spånplader, stempel materiale, tykt karton, skum plader, pap, og nogle tekstiler.

meget holdbar og kraftig, at modstå slid og ælde for lang skære timer.Disse dybt cut klinger til cricut, som er perfekte kniv erstatninger for Cricut Udforske luft/Luft-2 /Kaffefaciliteter/ Udtryk.

Disse 60 grader skær er perfekt kompatibel med til at Udforske Aircondition, 2 - /Luft - /Kaffefaciliteter/ Udtryk.Disse erstatning for blade, der vil holde din crafting på rette spor, om at skabe et kort, scrapbook, personlig gave, julefrokost vægdekoration.

Disse dybt cut klinge til cricut udforske klarer sig godt til at skære medier op til 0,25 mm tykkelse.De kunne bruges til at skære igennem tykkere og tungere materialer såsom glitter papir, selvklæbende folie, og edb-papir, spånplader, stempel materiale, tyk karton, skum plader, pap, balsatræ, og nogle tekstiler.

Disse knive til cricut udforske kunne ikke automatisk justere dybden behov for at skære, og alle knive skal justeres manuelt for at fastsætte længden af vinkel tip i henhold til de forskellige typer af knive eller andet at skære materiale.

Navn:Udskiftning Af Skær

Vinkel: 60 grader(Blå hætte)

farve:blå

materiale:Wolfram stål

størrelse:23mm

Pakkens Indhold:

50 x bogstaver kniv

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

Tags: xr elsker pink sag.

Håndtag Materiale Plast
Type Multi Kniv
DIY-Forsyninger Træbearbejdning
Oprindelse KN(Oprindelse)
Bladmateriale Titanium legering
Mærke ACAMPTAR

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer