Del
Kæledyr Hund Snuffle Mat Næse Lugte Uddannelse Tæppe Snuse Pad Langsomt Fodring Skål Mad Dispenser Tæppe Lindre Stress Legetøj
Pris
kr75.38 -24 %
kr99.21
Status På lager

Kæledyr Hund Snuffle Mat Næse Lugte Uddannelse Tæppe Snuse Pad Langsomt Fodring Skål Mad Dispenser Tæppe Lindre Stress Legetøj

OOTDTY

100% helt nye og høj kvalitet

Funktioner:

1. Det vigtigste materiale for at snuse pad er Følte Klud + Stropper, som er miljøvenlige og nemme at rengøre, slidstærke og bider Og uddannelse måtten kan hjælpe med at rense tænderne og reducere dental sygdomme.

2. Den skridsikre bund kan være fast på jorden for at forhindre, sliding mv.Hertil kommer, at 4 sugekopper kan være knyttet til jorden for at styrke den anti-skid effekt.

3. Sniffing tæppe til hunde: skjul snacks eller små stykker legetøj i at snuse, tæppe og lad din hund finde ud af det.Det hjælper med at træne din hunds lugt, forbruger energi, mindsker stress og taber i vægt.

4. Tog hundens lugtesans: ved at efterligne den mad søge i naturen, måtten kan hjælpe hunden til at praktisere den mad, søg instinkt og tog den følelse af lugten af hund.Fremmer mental og fysisk sundhed.

5. Nem at rengøre: snuse tæppe understøtter vask i maskine.Miljøvenlig og nem at rengøre.Spar tid og energi.

Pet Snuffle Måtten kun,andet tilbehør demo på billedet er ikke inkluderet.

Specifikation:

Materiale: Filt Klud + Stropper

Størrelse: ca.30x30cm/11.81x11.81in

Stropper Højde: ca.6cm/2.36 i

Farve: Grøn

Antal: 1 Stk

Bemærk:

Ingen detail-pakke.

Tillad 0-1cm-fejl på grund af manuel måling.pls sørg for, at du ikke har noget imod, før du afgiver et bud.

På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Tak!

Pakkens Indhold:

1 x Pet Snuffle Mat

Tags: xr iphone tilfælde symbol.

Oprindelse KN(Oprindelse)
Type Hunde
Mærke OOTDTY

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer