Del
HZMAN Imiteret Læder Arm Vagter - Middelalderlige på Tværs af Armbåndene - One Size
Pris
kr82.56
Status På lager

Armbånd størrelse

Materiale:

Lavet af brun Imiteret Læder - Føles Fast at Røre ved!Hånd-lavet Rustning er Fuldt Brugbart og nemt gjort.Snore gør det forholdsvis justerbar til forskellige arm størrelser.Fantastisk til LARP (live-action rollespil), børn, cosplay, Halloween, er fancy kjole, teatralske rekvisitter, og historisk reenactment.

Pakke Inkluderet:

2 x Armbånd

HZMAN Smykke Firma

HZMAN Smykker er en berømt smykker brand .Vi leverer den bedste service,100% tilfreds udsolgt service.Vi lover, at vi bruger Faktuelle beskrivelse, Real foto.Bemærk passe på, om de smykker størrelsen, når du køber.HZMAN er et varemærke der er beskyttet af den AMERIKANSKE varemærkeret.Alle produkter, der er solgt af HZMAN kun.

Tak fordi du besøger HZMAN Smykker.Vi er specialiseret i smykker at gøre.

Hvis du kan lide dette produkt, anbefaler vi, at du føje den til ønskelisten nu, så vil vi informere dig med det samme, når det har en rabat.Og kan du klikke på vores navn, som på toppen af titlen; du kan finde flere smykker med høj kvalitet og rimelig pris.Hvis du har nogen spørgsmål eller rådgivning, er du velkommen til at fortælle os, kan du få svar inden for 24 timer.

Tags: pistol model mp5, barn pistol, batman arm vagter, polstret arm vagter, stål vindue vagter, metal arm vagter, pistol hammer, mtb arm vagter, pistol toy, pistol træ.

Kompatibilitet Alle Kompatibel
Mærke HZMAN
Form\mønster Geometriske
Model-Nummer PHW7101
Materiale Læder
Metaller Type rustfrit stål
Køn Unisex
Bøde eller Mode Mode
Armbånd Type Bangles
Stil Neo-Gotisk

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer