Del
Børn, Håndværk Og Kunst Sæt Maleri Kit Dinosaurer Legetøj Kunst Og Håndværk Forsyninger Maleri Kits Med At Spille Måtten For Drenge Og Piger
Pris
kr89.62 -43 %
kr159.98
Status På lager

Beskrivelse:

1. En række af hvide dinosaurer af forskellige former kan vælges som et sæt og udstyret med maling til maling, og give fuld spille til din fantasi, matchende farver i henhold til din favorit, og at forbedre evnen til at genkende farver.

2. Den multi-funktionelle farvepaletten gør maleriet mere bekvem, og er udstyret med 4 forskellige pen-tip-børster, som bedre kan supplere farver til hver enkelt del og gøre malet dinosaurer mere levende.

3. Lavet af miljøbeskyttelse PVC-råvarer, ikke nemt blive beskadiget, og kan genbruges mange gange.Vand-baseret pigmenter er mere sikker og let at matche farver.

4. Udstyret med en scene, spil, mat og en historie bog, og 4 dukke tegn og dinosaurer kan være tilføjet til spillet interaktion.Spillet kan også øge læring af viden.

Serie produkt indhold:

(Forskellige serier har forskellige konfigurationer, skal du vælge de produkter, du ønsker)

Stor Dinosaur*6

Lille Dinosaur*6

Vulkanen*1

Faste Pakkeliste:

Dukke*4

Dinosaur*2

Pensel*4

Multifunktionelle Farve Box*1

Træ*1

Storybook*1

Pigment*24

Game Pad*1

Bemærk:

For forskellige serier, kan der være forskellige konfigurationer, skal du vælge matchende produkter, du ønsker.

Tags: eva materiale, kunst og håndværk materialer, børn håndværk, håndværk sæt, finger maling, påskeæg plast, håndværk kid, håndværk kit, mosaik legetøj, håndværk skum ark.

Oprindelse KN(Oprindelse)
Model-Nummer Children Crafts And Arts Set
Tema Sport
Anbefaler Alder 4-6y
Type Andre

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer