Del
Punk Overdrevet Store Brand Acetat Plade Geometriske Kæde Vævet Efteråret Stud Øreringe, smykker til kvinder hoop øreringe
Pris
kr24.09 -22 %
kr30.89
Status På lager

produkt navn Geometriske plade ørestikker Produkt Kode JY5340 Vare attributter Øreringe, øreringe Materiale

Planke farve 5 farver Indlæg materialet ikke er nogen størrelse, 8.5*4 cm vægt Ca 20g/parret Behandling proces, Polering og voksning

Så længe legeringen smykker er ordentligt vedligeholdt, kan det være lyse som ny hver eneste dag!Denne form for smykker behøver ikke at bruge meget dyre vedligeholdelse vand for vedligeholdelse, så længe man undgår syre-base og fugtigt miljø.Det fugtige miljø omfatter: ikke bære det, når badning eller vask dit ansigt, ikke bære det, når du sveder meget, og tør det af med en tør klud før opbevaring; når ikke at bære smykker, bør det placeres i en lukket smykkeskrin i gang, og et tørremiddel skal være placeret i den smykkeskrin .Den særlige vedligeholdelse af smykker er som følger:

1. Smykker er ofte udskiftes.Det samme smykke bør være slidt for en lang tid, især i varm sommer.Den belægning lag af de smykker, der er udsat for sved i lang tid og er let udhulet.Derfor, er det bedst at forberede flere stykker af smykker til hyppig udskiftning.

2. Smykker er mest sårbar over for beskadigelse, når den udsættes for kemikalier.Undgå direkte berøring af smykker med vand, parfume, sæbe, hårspray, mølpose, vaskemiddel, krystaller og andre kemikalier med kemiske komponenter til at korrodere smykker.Bær ikke smykker, mens du sover, badning, svømning eller laver anstrengende motion.Duften af badning, klor i svømning, og salt i havvand vil medføre, at nogle korrosion til smykker, så alt det tilbehør, der skal fjernes, før badning eller svømning.

3. Kollision er nem at ridse.Være forsigtig, når opbevaring.Ikke overlapper hinanden, eller blande de smykker, sammensætte eller lagre det nøgen.Hver smykker bør opbevares separat.Undgå at blande med andre smykker eller hårde genstande til at undgå problemer, skader og gnidning mellem hinanden.Blomst overflade.Efter at bære, kan du tørre den anvendte tilbehør med en ren, blød, tør klud til at bevare glans og holdbarhed af tilbehør.

Til

4. Smykker skal rengøres fra tid til anden.Brug ikke vand, ultralydsrensere eller nogen smykker rengøringsmidler på markedet for rengøring, skal du bare bruge en tør klud (fine flannel) til rengøring eller brug en blød fin pensel Fej overfladen af smykker til at fjerne pletter på overfladen af smykker til at holde smykker lyse.

5. Når du køber tilbage smukke smykker, du kan anvende farveløs neglelak jævnt på overfladen af smykker.Princippet er ligesom at anvende vandtæt belægning til det element, især spænde af smykker er nemme at blive båret ud.Påfør et par flere lag til at styrke den beskyttelse, som kan bevare farven og undgå allergi.MMs, der er allergiske til legeringer kan prøve det.Efter påføring af neglelak, så prøv at sætte det på for 1-2 dage før at bære det for bedre effekt.Selvfølgelig, denne form for konservering er i en begrænset periode.Når neglelak falder af, skal du hurtigt anvende et lag af neglelak for at forhindre det i at re-kontakter luften.

Tags: sølv geometriske hoop øreringe, keramik smykker skuffe, form hoops ørering, overdrevet vintage øreringe, decor tray, grøn acetat hoop øreringe, populære overdrevet øreringe, øre for kvinder, store øre, store sten hoops ørering.

Materiale Metal
Element Type Øreringe
Produkt Egenskaber 8 boheme smykker
Galvanisering Der er ingen nikkel sølv
Produktets navn Perle kvast, Hænge Øreringe
Velegnet til at give gaver Bryllupper, parterne, Fødselsdage, banketter, bar mitzvahs
Bøde eller Mode Mode
Stil KVINDER
Produkt-Egenskaber 3 Kroppen handle rollen ofing er smagt
Ørering Type Dråbe Øreringe
Bearbejdning Cubic oxid Hao
Produkt størrelse Omkring 7,5 cm = 3.0 cm
Metal Type Bly, tin legering
Produkt vægt Omkring 17 g
Kan det blive tilpasset? Accepterer brugerdefinerede/kontakt mig venligst
Produktets Farve Der er kromatisk aberration i fysiske fotografering
Form\mønster Uregelmæssig
Produkt Egenskaber 2 Smykker, der passer
Produkt-attributter 2 Øreringe Mode Tilbehør 2021
Materialet Kobber/kubik oxid
Metaller Type Kobber Legering
Ørering type Hænge Øreringe
Køn Kvinde
Produkt-Egenskaber 7 crystal øreringe
Produkt Egenskaber 9 Damer øreringe/en gave til en dame
Mærke qiongfu
Produkt Egenskaber 5 Hænge Øreringe
Produkt Egenskaber 6 Kvinders øreringe
Produkt-Egenskaber 4 Retro øreringe
Oprindelse KN(Oprindelse)

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer