Del
Anti-Aging Eye Massager Apparater Care Terapi Enhed Træthed Relief Eye Care Eye Massager Massage Enhed Eye Care Tool
Pris
kr126.23 -65 %
kr360.69
Status På lager

El-Anti-Aging Eye Massager Træthed Lindring Af Mikro-Aktuelle Puls Øje Slappe Af Massager Vibrationer Opvarmet Eye Massager Blodcirkulationen Værktøj Rynke Massage Mørk Cirkel Værktøj Til Fjernelse Af

Funktioner:

1. Micro-aktuelle massage: Gennem speciel lav-frekvens mikro-strøm, de dybe muskler omkring øjnene sving i tre retninger og flytte.Det tager kun 5 minutter af skønhed massage til at lindre træthed i øjnene.

2. Intensiteten justering: Der er tre intensitet, herunder lav, medium og høj intensitet.Det er bekvemt at betjene med én knap.Brug venligst den intensitet, der passer til dit øje omhu.

3. Udsøgt udseende: design af eye massager svarer til briller, og vil det ikke dækker øjnene, når man masserer øjne.Så du kan nyde øje omhu, mens du laver husarbejde, arbejder, læser og ser TV.

4. USB-opladning: The eye massager kan være fuldt opladet på 2-3 timer, og kan bruges uafbrudt i omkring 1 time, og har en 10-minutters timing funktion.

5. Let at bære: let, det er let at gemme ikke kun derhjemme, men også når de går ud eller rejser, så du kan bruge det nemt når som helst og hvor som helst.

Specifikation:

Nominel spænding: 3,7 V

Arbejder løbende: 120mA

Opladningstid: 2 -3 timer

Brug tid: ca 1 time (i tilfælde af kontinuerlig brug)

Plan position: niveau 3-lav, medium og høj

Tid: 10 minutter

Størrelse: 13.9*5.3*3.7 cm

Bemærk:

På grund af de forskellige overvåge og lys virkning, at den faktiske farve kan være lidt forskellige fra den viste farve på billederne.Tak!

Bemærk, at 1-2cm måling af afvigelse på grund af manuel måling.

1 X Eye massager

1 X USB opladning kabel

1 X Manual

[relateproductdetail/]

Tags: xs mænd beach.

Mærke JOCESTYLE
Element Type Massage Og Afslapning
Certificering Ingen
Oprindelse KN(Oprindelse)
Anvendelse Øjne
Model-Nummer /

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer