Del
2021 Luksus Læder Flip taske Til Samsung Galaxy s7 kant s8 s9 S10 5g S20 Ultra plus S10e 10 Etui Tegnebog, Telefon Dække Coque
Pris
kr88.92 -29 %
kr126.99
Status På lager

Russiske venner, vær opmærksom!!!På grund af den nye politik for russiske Toldvæsen, bedes du venligst udfylde fulde navn på modtageren.Tak skal du have.BETALINGSMETODE 1. Der er mange betalingsmetoder til rådighed på Jlbiler.dk som Alipay, kreditkort,real-time bankoverførsler, offline betalinger (bankoverførsler og Western Union).Du kan vælge en metode, som er mest praktisk for dig.For at beskytte dine interesser,din betaling vil blive midlertidigt opbevares af Alibaba, og vil ikke blive frigivet til os, indtil du modtager din ordre, og er tilfreds med det.SHIPPING 1. Vores fragt priser omfatter udgifter til transport, håndtering, emballering og relaterede arbejdskraft omkostninger. 2. Poster er generelt sendes ud med 2 hverdag efter din betaling er ryddet (Sat. & Sun. & Helligdage undtaget.). 3. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle told eller import skat. 4. Ordren vil blive sendt til din side af rederiet inden for den leveringstid, der refererer til den liste af tjenester nedenfor.Hvis du ikke modtager pakken indenfor den leveringstid ,bedes du kontakte os, vi vil beskæftige os med det, og svare dig inden for 24 timer.

POLITIK FOR REFUNDERING 1. Vi fuldt ud garantere, at vores varer.Alle elementer er i helt ny stand, medmindre dette er angivet andetsteds i beskrivelsen. 2. Alle afkast - defekte eller på anden måde - er nødt til at blive forhåndsgodkendt.Kontakt os for at få en tilladelse og vender tilbage adresse, før du sender varen tilbage. 3. I alle tilfælde, købere betale shipping gebyrer på deres egne omkostninger at returnere varer til ombytning eller refundering.Vi vil være ansvarlig for porto af udskiftninger.FEEDBACK-1. Vores mål er at sørge for du er en glad køber og behagelig shopping med os.Du bedes kontakte os, før de forlader forlader neutral (3 stjerner) eller negative(1-2 stjerner), vil vi forsøge vores bedste for at løse problemet. 2. Vi forstår godt de bekymringer og frustrationer du måtte have, og vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer.ANDRE 1. Hvis du har brug for til at sætte større for der er mere end max mængde, bedes du kontakte os for at få særlig rabat. 2. Hvis du har lavet en bestilling, og ønsker at få varen billeder uden vandmærke, bedes du kontakte os. 3. Hvis du vil have os til at hjælpe dig med at tabe forsendelse, bedes du kontakte os, og sætte i din kunder\'adresse ved bestilling.

Tags: yzf 1000 thunderace 2000.

Design Almindelig
Funktioner Høj Kvalitet
Kompatible Mærker samsung
Oprindelse KN(Oprindelse)
Type Pung Sag

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer