FAQ

Det kaldes kommission, når en ejer af en bil vælger at få en anden til at stå for salget af deres bil. Fordelen ved kommissionssalg er at bilforhandleren tager sig af alt papirarbejdet og selve salget af bilen.

Santander er en af de største banker i verden, og de er flere år blevet kåret til at være verdens bedste bank. Santander er en af de førende udbydere af bilfinansiering i Danmark, og de tilbyder gode låne- og leasingydelser sammen med danske bilforhandlere. Vi tilbyder billån til fordelagtig rente på el- & hybridbiler gennem AL Finans.

100% autotjek er til for, at du som bilkøber og -ejer kan føle dig sikker. Bilen skal gennemgå en brugstest, inden den kan få et 100% autotjek garantistempel. Du køber altså en bil, der er grundigt tjekket efter i sømmene. Du får også muligheden for at tilkøbe forskellige forsikringer og vejhjælp, når du køber din bil.

Når du kigger på biler ved JL Biler, skal du være velkommen til at komme og prøvekøre de biler, du synes, ser interessante ud. Du kan altid bestille en prøvetur eller kontakte os og høre mere om bilerne.

Ja. Vi følger med tiden og er med på den grønne bølge. Vi har et udvalg af el-biler, der er gode for miljøet.

  • En hybridbil kan køre på både benzin og el. Bilen lader selv op, når du kører i den, og kan køre op til 50 km på el. Motoren i en hybridbil er en kombination af en elmotor og en benzinmotor – samlet i én motor. 
  • Hybridbil er ideel til både bykørsel & længere ture. Hos JL Biler finder du et godt udvalg af hybridbiler.
  • Når du køber en bil, er det vigtigt at kigge ind i, hvilke forsikringer du skal have. Det er nemlig lovpligtigt at have en bilforsikring, når du ejer en bil i Danmark. AutoBranchen Danmark har overskuelige bilforsikringer til privatpersoner. Forsikringen dækker både kasko og ansvar. Du kan yderligere tilkøbe vejhjælp, glasforsikring og andre ekstra forsikringer.
  • Vi tilbyder stærke priser på både el- & hybrid biler gennem Gjensidige Forsikring.

Har du andre spørgsmål?