Om os

JL Biler drives af Jesper Larsen. Jesper har arbejdet indenfor alle led i en autoforretning.

JL Biler ejes og drives af Jesper Larsen, som har en bred erfaring gennem mange år. Jesper har arbejdet inden for alle led i en autoforretning, og blev i sin tid uddannet mekaniker hos Fiat og Alfa Romeo. Senere arbejdede han som klargøringsmand, og siden 1999 har han drevet handel med biler. Jesper står både for at købe og sælge biler hos JL Biler.


Blandt staben på Aalborgvej 34 i Halvrimmen finder du også Jackie. Han har kendt Jesper i flere årtier, og da Jackie solgte sin restaurant, besluttede han sig for at skifte branche, og sælger nu biler på fuld tid hos JL Biler. Du finder også Morten i stablen. Morten holder styr på alle tallene og sidder som bogholder for JL Biler. Han følger også op på salg og support. 


Sammen udgør vi tre JL Biler. Med mange års erfaring i rygsækken er vi altid klar til at hjælpe og komme med gode råd og professionel rådgivning. Vi sætter en ære i at finde den bil, der passer til dine behov og ønsker – og har vi ikke bilen på lager, kan vi hurtigt skaffe ønskebilen. Vi tilbyder hurtig handel både i forretningen og via online handel.

Vi tilbyder

Kig forbi og se vores udvalg – Vi har altid kaffen klar til en god bilsnak.